Vores behandlinger

Lyngetand er en moderne klinik, som er indrettet med de nyeste teknologier. Du får behandlinger baseret på moderne metoder, som er baseret på 3D scanninger og CBCT 3D røntgen. Hos Lyngetand vil vi gøre alt for at give dig en personlig og professionel behandling.

3D scanning

For at lave en ny porcelænskrone til en tand, er det vigtigt at have en præcis kopi af tanden, der skal have lavet en krone.

Visdomstænder

Med moderne behandlingsmetoder og omhyggelig pleje kan vi sikre, at dine visdomstænder er sunde, smertefri og opretholder optimal mundsundhed på lang sigt.

Implantater

Et implantat er en lille skrue, der erstatter tandroden. Implantater er lavet af metallet titanium, som er et vævsvenligt metal, så knoglen kan vokse fast til implantatet og fæstne det.

Det perfekte bid

Tandlæger har i mange år ønsket sig et redskab til at se, hvad der forgår inde i patientens mund når der tygges. Nu kan det lade sig gøre med T-Scan®.

Laser i tandplejen

Laseren giver et mere skånsomt behandlingsforløb og anvendes effektivt ved mange af vores behandlinger.

Protese

Proteser er tilpassede tandlægebehandlinger, der erstatter mistede tænder for at forbedre mundens funktion og udseende.

Smertefri bedøvelse

Også på bedøvelses-området vinder moderne teknologi frem. Nu kan du få bedøvet en tand helt uden ubehag.

Tandkødsbetændelse

Betændelse i tandkødet opstår relativt hurtigt, hvis din daglige mundhygiejne ikke er helt optimal, og der derved samler sig belægninger med bakterier (plak) på tænderne langs tandkødskanten.

Tandregulering

Tandregulering med usynlige skinner tilbyder en diskret løsning uden synlige metalbøjler, der gradvist retter tænderne med skræddersyede plastikskinner.

Paradentose

Paradentose udvikler sig oftest uden, at du bemærker det, da denne sygdom sjældent giver symptomer før den knogle tænderne sidder fast i er nedbrudt i omfattende grad.

Broer og kroner

Ved hjælp af avancerede materialer og teknikker kan vi sikre, at dine broer og kroner er holdbare, funktionelle og æstetisk tiltalende.

Undersøgelse og eftersyn

Vigtigheden af regelmæssige undersøgelser og eftersyn for sund mundhygiejne og langsigtede helbred.

 Bestil nu Book online