Hvem er vi

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du er hos os. Derfor er den gode oplevelse omdrejningspunktet i vores værdier

Lyngetand er en fremtidsorienteret klinik med den nyeste teknologi. Vores behandlinger er baseret på de nyeste og mest moderne metoder, der sikrer at vi leverer ydelser af højeste kvalitet til en fair pris. Hos os vil du altid møde et motiveret og veluddannet tandfagligt personale, som står klar til at give dig den bedst mulige behandling i stolen.

Tid
Vi giver os tid til at lytte til dig, så vi kan sætte os ind i din situation og eventuelle bekymringer som du har. Er der særlige behov i tilknytning til behandling, sætter vi tid af til det. Det gør vi for at sikre, at du får den bedst mulige behandling.

Kvalitet
Viden og teknologi er centrale værktøjer for at vi kan levere en høj faglig kvalitet i vores tandbehandlinger. Det betyder at vi har høj fokus på efteruddannelse af vores klinikfaglige personale. Når en ny teknologi er til fordel for patienter og miljøet, bestræber vi os efter at være med på forreste række.

Hos Lyngetand kan vi tilbyde dig en plan for dine tænder, der kan overskueliggøre hvad der bør ske nu og på længere sigt. Det gør vi for at sikre at dine tænder lever op til den kvalitet, som du ønsker og forventer.

Vi udfører også kosmetiske behandlinger. Her er det perfekte finish, præcision og holdbarhed fundamentet for flotte tænder.

Tillid
Hos os er tillid nøgleordet for at opnå den bedst mulige tandbehandling. Derfor er det vigtigt for os at opbygge tillid sammen allerede ved dit første besøg hos os. Det er vigtigt for os at du som patient føler dig tryg, når du lægger dig i stolen, samt at vi kender dine behov og ønsker.

Interesse
Vores største interesse er at forbedre og bevare dine tænders sundhed. Derfor er et samarbejde mellem dig og os en væsentlig faktor når du er hos os. Vi tager gerne fotos eller scanner dine tænder for at vi sammen kan opnå bedre forståelse og viden for dine tænders sundhed.

Hos os er det en forudsætning at hjælpe vores patienter bedst muligt, samtidig med at give en god oplevelse på klinikken.

Fair pris
Sygesikringens priser ligger fast for alle tandlæger i Danmark.

Vores priser hos Lyngetand er bestemt ud fra kvalitet og materialevalg.

Se mere om vores priser.

Omsorg
Hos Lyngetand tager vi ansvar for hinanden og vores patienter.

Vores dedikerede fagpersonale har stor erfaring med tandlægeskræk. Vi sætter os grundigt ind i dine bekymringer og behov, netop så du føler tryghed og føler dig i centrum. Vi giver os god tid til dig som patient. Desuden kan vi tilbyde dig smertefri bedøvelse hvis du lider af nåleskræk.

Hos os er der plads til alle. Klinikken er indrettet således at det er muligt at man som kørestolsbruger kan komme nemt rundt. Vi har en handicapvenlig indgang samt handicaptoilet. Det er dog en forudsætning at man som kørestolsbruger selv kan komme over i tandlægestolen, eller at man har hjælpemidler såsom en lift. 

Mød holdet

Jan

Tandlæge

Amalie

Klinikassistent

Camilla

Tandplejer

Lise

Klinikassistent

Louise

Tandplejer

Lume

Klinikassistent

Milana

Klinikassistent elev

Sabina

Receptionist

 Bestil nu Book online