3D scanning

Lyngetand er en 100% digital klinik der bruger 3D overfladescan til alle behandlinger

Hos os kan du få foretaget scanninger helt uden ubehag. Særligt for dem, der før har haft store problemer med normale gummiaftryk, er 3D- scanning en befrielse.

3D overfladescanninger bruges i dag til alle behandlinger der udføres på klinikken.

Vi bruger den danske producerede 3Shape Trios scanner til alle behandlinger. Det kan være til studiemodeller, behandlings planlægninger, kontrol af slid, bideskinner, IMT bidhævning, tandregulering med usynlige skinner, snorkeskinner, tandbeskyttere, kroner, broer, implantatplanlægning og 3D guidet implantat kirurgi.

Scanningen gemmes digitalt og kan fremvises patienten.

Vores 3D-model kan bruges af et dentallaboratorium til CAD/CAM-fremstilling af diverse ting der skal bruges til behandlinger.

Det kan være kroner, skinner, design af nye tænder til et slidt tandsæt og fremstilling af guideskinner til guidet implantat kirurgi.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores patienter fremtidens digitale tandpleje allerede nu, og vi stræber efter hele tiden at forbedre de teknikker vi bruger, for at gøre livet lettere og bedre for vores patienter.

Bed gerne din behandler om at vise dig rundt i dit tandsæt. Det er ofte lettere at se tingene i 3D samtidig med man kan stille spørgsmål, og det sikrer man får en god dialog om tænderne.

 Bestil nu Book online