Broer og kroner

Smil med selvtillid - Opnå et strålende smil med vores 3D fremstillede tænder

Vi er dedikerede til at forbedre dit smil og din munds sundhed med vores avancerede behandlinger. Broer og kroner er to af vores specialiserede tjenester, der er designet til at styrke din tands struktur og genoprette dens funktion og æstetik.

Kroner dækker og beskytter beskadigede eller svækkede tænder, hvilket forlænger deres levetid og forhindrer yderligere skade. De fleste porcelænskroner bliver i dag fremstillet af Zirkonium for at få høj æstetik og samtidig høj styrke.

Broer erstatter en eller flere manglende tænder ved at forbinde de tilstødende tænder med sammensatte kroner, hvilket genopretter tandsættets harmoni og funktion.

For at lave en ny porcelænskrone til en tand, er det vigtigt at have en præcis kopi af tanden, der skal have en krone. 3D-digital scanning danner en digital kopi af tanden. Den digitale kopi bruges til CAD/CAM fremstilling af kronen. På klinikken bruger vi 3Shape Trios 3D scanner, som optisk opmåler tanden og dens omgivelser perfekt.

Vores 3D-model sendes til et dentallaboratorium, der ud fra modellen fremstiller en ny tand via CAD/CAM. Med scannerens præcision, giver vi vores patienter en ny tand, som er tilpasset af vores dygtige tandtekniker, så resultatet er en smuk og naturtro porcelænskrone. Dette optimerer behandlingen både for tandlægen og patienten, hvilket giver en bedre holdbarhed og optimal æstetik af den nye tand.

Spørg din tandlæge eller tandplejer om vores tandbevarende kroner og broer.

 Bestil nu Book online