Implantater

Lyngetand tilbyder 3D guidet implantatbehandling, der kan erstatte en eller flere tænder

Vores guidede implantatindsættelse giver et behageligere, kortere og mere skånsomt behandlingsforløb.

Vores implantatbehandlinger planlægges via vores CBCT 3D røntgen apparat (X1 3Shape), der afbilleder 3D røntgen. For at planlægge behandlingen bliver et røntgenscan og et overfladescan af mundhulen sammensat og herefter kan behandlingen planlægges.

Implantater kan erstatte en eller flere tænder og er førstevalget hvis man mister en tand.

Hos Lyngetand tilbyder vi øjeblikkelig implantat indsættelse. Nyt implantat og tand, samme dag som man fjerner tanden.

Har du en protese der sidder og vipper eller gnaver? Så kan implantater være løsningen.

Protesen kan sættes fast med tryklåse der hæfter på implantater. Er man tandløs i en hel kæbe findes der flere forskellige muligheder, alt efter forholdene i munden. Der kan laves en fast broløsning med porcelæns-tænder på 4-6 implantater eller der kan fremstilles en speciel protese, der sidder fast på to eller flere implantater.

Ofte kan eksisterende proteser tilpasses og bruges sammen med implantater, så protesen sidder godt fast og igen sikre god tyggeevne, komfort og livskvalitet i hverdagen.

Lyngetand bruger kvalitets implantater fra Straumann, som er et verdensførende tandimplantatsystem. Straumann har leveret banebrydende forskning og videnskabelig dokumentation inden for tandimplantater i mange år. Brugen af Straumann implantater sikrer der altid vil være originale reservedele til implantatet i fremtiden. Og Straumann giver livstidsgaranti på selve implantatskruen.

Spørg din tandlæge eller tandplejer om implantater.

 Bestil nu Book online